Zoek uw duikentra

Opleidingen

Basisopleidingen

WOSD basisopleidingen zijn opleidingen voor een cursist die nog geen ervaring heeft met de onderwaterwereld.
In deze groep vallen opleidingen waarbij de volledige duikapparatuur wordt gebruikt.
Het hoofddoel van de opleiding is om kennis en vaardigheden op te doen die noodzakelijk zijn om veilig en verantwoord in een onderwater omgeving te verblijven.

 

Snorkelduiker

Voor iedereen die niet met persluchtapparatuur onderwater kan of wil, maar toch wilt genieten van de onderwaterwereld, heeft WOSD de 'Snorkelduiker' opleiding ontwikkeld.
In deze opleiding leer je welke technieken er allemaal zijn om, met een basis snorkeluitrusting, op en onder water te kunnen gaan. Door deze kennis en vaardigheden kan je toch op een veilige en ontspannen manier volop genieten van de onderwaterwereld.

SCUBA duikintroductie

Altijd al willen weten hoe het is om onderwater te ademen, maar je hebt geen zin om een volledige opleiding te volgen, dan is de WOSD 'SCUBA Duikintroductie' (duikintroductie met persluchtapparatuur) de perfecte mogelijkheid voor je.
Deze ‘SCUBA Duikintroductie’ kan gevolgd worden door individuen, paren of groepen en is ook een perfecte ‘uitdaging’ voor vrijgezellenfeesten, schoolfeesten, teambuildingstrainingen, bedrijfsuitjes, etc.

MiniDuikSet gebruiker

Het 'duiken' met de MiniDuikSet® is een revolutionaire ontwikkeling op het gebied van ademen onder water. De MiniDuikSet®, met de bijbehorende opleiding, is speciaal ontwikkeld voor eigenaren en schippers van een schip en/of boot.
De MiniDuikSet® is zeer goed toepasbaar onder je eigen jacht om kleine problemen te constateren en te verhelpen. Je bent hierdoor niet meer afhankelijk van een extern bedrijf voor inspectie van je eigen jacht.

Duiker onder toezicht

De WOSD opleiding 'Duiker onder toezicht' is de perfecte opleiding voor de cursist die geen zin heeft om de onderwaterwereld onafhankelijk te gaan verkennen. Hij of zij wil geen tijd verliezen en direct, bijvoorbeeld tijdens zijn of haar vakantie, de mooie plekken bekijken onder begeleiding van een ervaren duikleider.
Omdat deze duiker continu onder begeleiding van een professional duikt, worden er minder eisen gesteld aan de kennis van de 'Duiker onder toezicht'. Vooral het theoretische deel is een stuk minder. De professionele duikleider zorgt er namelijk voor dat de 'Duiker onder toezicht' binnen de limieten blijft van het veilig duiken.

Zelfstandig duiker 'Upgrade'

Het upgradeprogramma van de WOSD opleiding 'Duiker onder toezicht' naar 'Zelfstandig duiker' is speciaal ontwikkeld voor de begeleide duiker die nu een stap verder wilt en de onderwaterwereld onafhankelijk wil gaan verkennen.
Hij of zij kan, samen met een buddy die ook een zelfstandig duiker of hoger is, de mooie plekken van de onderwaterwereld gaan bekijken zonder begeleiding van een ervaren duikleider.

Zelfstandig duiker

De WOSD opleiding 'Zelfstandig duiker' is de volledige duikopleiding voor de cursist die de onderwaterwereld onafhankelijk wil gaan verkennen.
Hij of zij kan, samen met een buddy die ook een zelfstandig duiker of hoger is, de mooie plekken van de onderwaterwereld gaan bekijken zonder begeleiding van een ervaren duikleider.

WOSD:

Postbus 171
7940 AD Meppel
Nederland

M: +31 (0)622 939930

Copyright 2013 WOSD | Ontwikkeling Clear Communications

Back to the top ∧